Terreinverlichting

Voor elk eenvoudig en complex verlichtingsdoel zetten wij ons specialisme in.

Vele industrie- en bedrijventerreinen, parkeerplaatsen en terminals worden middels onze lichtmasten van verlichting voorzien. Ook (lucht)havens behoeven specifieke verlichting. Dit vereist specialisten om een dergelijk verlichtingsproject nauwgezet te realiseren. Wij denken mee over de meest geschikte oplossing.

Masten komen in verschillende uitvoeringen voor;  als vaste, niet-inklimbare mast of, voor extra gemak bij onderhoud, een kantelbare of inklimbare lichtmast. Al onze inklimbare lichtmasten zijn uitgevoerd met vast aangelaste klimsporten en voorzieningen voor montage van een vallijn beveiligingssysteem.

Lampenrekken

Ten behoeve van de schijnwerpers bieden wij diverse lampenrekken voor zowel hangende als staande montage. Van enkelvoudig tot zesvoudig lampenrek en complete verlichtingssystemen. Een neerlaatbaar lampenrek is een veilige en praktische oplossing bij onderhoud. Op het terrein kan verlichting tevens worden gecombineerd met bijvoorbeeld camera's ter observatie of bewaking, of met antenne's voor GSM en UMTS.