Engineering

Ontwerpers

VDL Mast Solutions ontwerpt zelf allerlei modellen en uitvoeringen van masten. Wij beschikken over eigen ontwerpers, constructeurs en engineers die zich dagelijks buigen over uw mastconstructies. In samenwerking kunnen wij desgewenst een nieuwe mast(lijn) geheel op maat ontwerpen. Met regelmaat worden ontwerpen en tekeningen aangereikt door bijvoorbeeld ontwerpbureaus, stadsarchitecten en industriële vormgevers. Samen met onze projectleiders brengen wij onze technische kennis en ervaring in en komen zo tot een visueel en technisch optimaal resultaat.

Visie op mastdesign

VDL Mast Solutions heeft uiteraard ook een visie op het design van masten. De nieuwste innovaties en ontwerpen tonen wij daarom in onze Mastentuin.

Tekenkamer

Onze ontwerpers, constructeurs en engineers maken gebruik van de modernste 3D-tekensystemen. Dit stelt ons in staat flexibel te werk te gaan en technische wijzigingen snel door te voeren. Elk onderdeel wordt getekend voor zowel de productieafdelingen als ook voor onze klanten. Tot en met het kleinste onderdeel wordt alles berekend, en indien nodig getekend. Zo tekenen we hier ook alle onderdelen die door de computergestuurde 3D-laser worden geproduceerd.