Reclamezuilen voor bedrijfsuitingen

Past buitenreclame in uw communicatiebeleid? Dan bieden wij de letterlijke ondersteuning van uw commerciële boodschap. VDL Mast Solutions heeft al vele bedrijven voorzien van eyecatchers. U kent ze wel, de reclamezuilen waarop de logo’s van onder andere grote automerken, restaurants, fastfood- en meubelketens zijn geprojecteerd. Vaak plaatsen wij reclamemasten op industrie- en bedrijventerreinen, en natuurlijk langs autowegen. De reclamezuil draagt zorg voor een zeer snelle zichtbaarheid en kan het gedrag van weggebruikers positief beïnvloeden.

Gewenst mastdesign

De uitstraling van de mast kan in het verlengde van de huisstijl worden ontworpen, altijd rekening houdend met de aspecten omtrent straatbeeld. Een mooie, rustige mast houdt de aandacht op de communicatie-uiting. Daarentegen kan een opvallende mast meer bekijks trekken. Het design hangt dus af van de gewenste positionering. De masten zijn in alle vormen, kleuren en afmetingen te verkrijgen. De mogelijkheden zijn onbeperkt. Van bewegende of roterende panelen tot lichtbakken en ledverlichting met masthoogtes van 3 tot wel 50 meter hoog.

Turn-key oplevering

Om u verder te ontzorgen kunnen wij alle facetten tot en met plaatsing en oplevering voor onze rekening nemen. Wij verzorgen het technische ontwerp volledig naar uw wensen. Onze projectleiders regelen vervolgens het hele proces tot en met de plaatsing. Bij de oplevering treft u een complete mast met reclameframes, verlichting en overige toebehoren. Volledig naar uw wensen!

Tijdige zichtbaarheid

Met de inzet van een dergelijke mast wordt de potentiële consument tijdig geïnformeerd dat een vestiging nadert. Een doeltreffende aanpak, want hierdoor kan er bijtijds worden geanticipeerd op de boodschap. Hoe hoger de mast, hoe beter het zicht en hoe langer de ontvanger de boodschap tot zich kan nemen. De verwijsmast verhoogt daarmee de kans dat weggebruikers een bezoek brengen. Voor adverteerders een effectief communicatiemiddel, waarbij de bezoekersresultaten direct en eenvoudig te meten zijn!

Snelle bereiksopbouw en naamsbekendheid

Bovendien heeft een reclamemast een hoge attentiewaarde onder een grote en brede doelgroep. De mate van zichtbaarheid is hoog, omdat de boodschap dag en nacht 24/7 te zien is. Kortom, deze communicatietool is uitermate geschikt om de naamsbekendheid te vergroten.