Sportveldverlichting

Lichtinstallaties van grote klasse, die het mogelijk maken dat we tijdens de avonduren verder kunnen sporten. VDL Mast Solutions verzorgt al meer dan 55 jaar het complete verlichtingspakket voor sportvelden, een bewezen specialisme.

Duurzaamheid

Vele buitensportaccommodaties zijn door onze medewerkers voorzien van lichtinstallaties, conform de aanbevelingen van de sportbonden, NOC* NSF en NSVV. Een belangrijk uitgangspunt is hierbij de toepassing van duurzame en innovatieve technieken.

Lichtadvies

Van advies tot en met uitvoering, onderhoud en beheer: VDL Mast Solutions ontzorgt u in dit gehele traject. Zo wordt in nauw overleg met u een volledig verlichtingsplan opgesteld, waarbij wij de toepassing van innovatieve technieken en duurzame oplossingen nastreven. Wij denken daarbij niet alleen aan het belang van uw project, maar ook aan die van de omgeving en het milieu. Tevens zijn wij gespecialiseerd in het uitvoeren van licht(hinder) berekeningen en conformeren we ons aan de ‘Gedragscode Lichtberekeningen’ van de NSVV (Nederlandse Stichting voor Verlichtingskunde).

Turn-key

Wij managen een project van begin tot eind en voeren onze turn-key projecten op maat uit en dat alles in eigen beheer. Bij eventuele calamiteiten staan wij voor u klaar. Op deze manier kunnen wij onze opdrachtgevers alle verlichtingszorgen uit handen nemen.

 Leaflet Sportveldverlichting