Nieuws VDL Mast Solutions
Plaatsing van LED veldverlichting bij NKV te Nuenen
Plaatsing van een lichtmast op het kunstgrasveld van NKV Nuenen

Plaatsing van LED veldverlichting bij NKV te Nuenen

8 september 2020

In opdracht van Gemeente Nuenen en Korfbalvereniging NKV uit Nuenen heeft VDL Mast Solutions de werkzaamheden uitgevoerd omtrent de herinrichting van de verlichting op het korfbalveld.

Toekomstige visie

In de begin fase zijn de huidige masten door VDL Mast Solutions geïnspecteerd, geconstrueerd en goedgekeurd voor de toepassing van de nieuwe Signify Optivision LED armaturen. Vervolgens is er een lichthinderberekening gemaakt en advies rapport opgesteld met de mogelijkheden. Nadat de ingediende stukken waren afgekeurd doordat het budget werd gereduceerd vanwege het coronavirus is VDL Mast Solutions in gesprek gegaan met de Gemeente Nuenen en korfbalvereniging NKV om de toekomstvisie te delen. Door nu al wel te investeren in de aanleg van de aansluitingen kan een enorm voordeel behaald worden bij toekomstige uitbreidingen. Na deze uitleg is het verzoek gehonoreerd door de Gemeente Nuenen. Voorzitter Henri van den Nieuwenhof:

De expertise van VDL Mast Solutions is van zeer hoog niveau. Ze begrijpen precies wat de vraag is en alles wordt tot in de puntjes verzorgt.

Werkzaamheden

De werkzaamheden omtrent de verlichting wordt volledig in eigenbeheer uitgevoerd, zowel de productie van de nieuwe lampenrekken alsmede de montage hiervan, het aansluiten, monteren en uitrichten van de nieuwe LED armaturen alsook de aanpassingen op elektrotechnisch gebied. Voor het verplaatsen van de masten wordt gebruik gemaakt van speciaal materieel waarmee er op de kunstgrasvelden gewerkt kan worden zonder dat er iets beschadigd raakt.

VDL-Mast-Solutions-2.jpg

Terug