Transport

VDL Mast Solutions beschikt over een zeer uitgekiende logistieke organisatie. Met ons eigen vervoer worden producten dagelijks tijdig afgeleverd in heel Europa. Korte doorlooptijden en een hoge leverbetrouwbaarheid zijn onze dagelijkse uitdagingen. VDL Mast Solutions beschikt over een zeer moderne transportvloot om aan deze vraag te voldoen. Ook voor het uitvoeren van lang- en extreem lang transport kunt u bij ons terecht!

U zult merken dat onze chauffeurs trots zijn op hun wagens en de door hun vervoerde producten.

Levertijden zijn afhankelijk van het type mast en de ordergrootte. Voor informatie over levertijden kunt u contact opnemen met één van de medewerkers van de afdeling Verkoop.

Besparing op transport

Met behulp onze Multi Purpose Truck (MPT) kan VDL Mast Solutions multitasken. De MPT stelt ons in de gelegenheid snel masten te plaatsen door toepassing van buispaalfundatie. De vrachtwagencombinatie is voorzien van alle benodigde apparatuur om zelfstandig het gehele werk uit te voeren. Op dezelfde rit kunnen de grondbuis, mast en opzetdelen meegenomen worden. Hierdoor bespaart VDL Mast Solutions flink op het vereiste aantal auto’s dat bijvoorbeeld wel benodigd is bij een betonfundatie.