Duurzame conservering 

VDL Mast Solutions maakt zich sterk voor het verlengen van de levensduur van masten. Op het gebied van conservering hebben wij in eigen beheer de nieuwste innovaties voorhanden. In diverse samenwerkingsverbanden zijn zowel coatingtechnologieën, maaiveldbeschermers en grondstukbehandelingen doorontwikkeld.

Duurzame Kaal DCC-coating

VDL Mast Solutions heeft met de DCC-coating de norm gezet voor een optimale conservering van masten. Met de toepassing van Kaal-DCC-coatingverlengen we de levensduur van uw mast.

Uiteraard staan u meerdere conserveringsmethodieken ter beschikking. Al onze masten worden thermisch verzinkt volgens de geldende normen (NEN-EN ISO 1461). U kunt naar wens kiezen voor DCC-coating, een natlak- of poedercoating.

Slijtvaste maaiveldbescherming: HMR®

Ter versterking en in navolging op de Kaal DCC-coating, bieden we een extra duurzaam en slijtvast product ter bescherming van de mastvoet én het grondstuk: HMR®maaiveld- en grondstukbescherming.

Naast HMR® voorzien wij masten ook van conventionele maaiveldbeschermers, zoals, Fibaroll bandage, Krimpkous of asfalt/glasvezelbandage.