Montage

Plaatsing van de mast

De plaatsing van grotere masten en constructies worden binnen en buiten Europa door onze eigen montageteams uitgevoerd. Speciaal opgeleide monteurs die werk afleveren op hoog niveau. Enkele keren per jaar krijgen zij aanvullende trainingen om de certificaten voor bijvoorbeeld veilig werken op hoog niveau up-to-date te houden. Bij complexe locaties analyseren zij vooraf de situatie op locatie. Uiteraard zorgen onze projectleiders voor alle benodigdheden ten behoeve van werk, zoals hijskranen en hoogwerkers.

Snelle plaatsing met duurzaam fundament

VDL Mast Solutions maakt het mogelijk om op milieubewuste wijze masten te plaatsen. Dit doen wij door middel van de duurzame buispaalfundatie. Het fundament is uitermate geschikt wanneer haast geboden is, overlast voor de omgeving tot een minimum beperkt dient te worden of wanneer het een tijdelijk voorziening betreft. 

Bodemonderzoek

Belangrijk voor berekening en plaatsing van een mast is een goed onderzoek van de bodem. Niet alleen voor het berekenen van de juiste fundering, maar ook belangrijk voor de materiaaldikte en constructie van de mast zelf. Bodemonderzoek-rapporten worden door de klant aangeleverd óf op ons verzoek door gespecialiseerde bedrijven uitgevoerd.